Deel deze pagina op...

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Afdrukken E-mail

Werkwijze

HotDogs gelooft in de kracht van consequentie en beloning.

Uw hond gaat het zo leuk vinden om mee te mogen dat hij het wel uit zijn hoofd laat de benen te nemen…..er is immers geen leukere plek! Goed gedrag word benadrukt en beloont.

HotDogs wandelt {bijna} altijd in omheinde gebieden zoals Het leesten en het Order los bos. Iedere hond krijgt een felgekleurde label met daarop de naam en het telefoonnummer van onze uitlaatservice. Alle honden lopen los tijdens de gehele wandeling.

Van uw hond verwachten wij dat hij basiscommando’s uitvoert, dat hij volledig geënt is, niet agressief/ dominant is en los kan lopen.
HotDogs komt de eerste keer kennis met u en uw hond maken om in te schatten of deze in de roedel past. Wel benadrukken wij dat iedere hond welkom is ongeacht leeftijd en ras.

Onze groep bestaat uit maximaal 20 honden en alleen uit Apeldoorn, dit om te voorkomen dat de rit in de bus te lang wordt voor uw hond. 

Klik hier voor de agenda wanneer de bus rijd.

 
Zoekwoorden: hondenuitlaatservice, hondenliefhebber, honden uitlaatservice, honden uitlaat service, opvang, hondenpension, hondenopvang, hondenuitlaatdienst,dogwalking, honden uitlaatdienst, uitlaten, wandelen, apeldoorn, hotdogs uitlaatservice, steppen met je hond