Deel deze pagina op...

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
| Afdrukken |  E-mail

HotDogs voor coole honden!!

Voor iedereen die zijn hond een plezier wil doen is er HotDogs. Al 13 jaar de honden uitlaatservice van Apeldoorn.

HotDogs is er voor u als;

- u werkt en uw hond niet zelf kan uitlaten
- u een dagje uit gaat en de hond kan niet mee
- u tijdelijk geen tijd kan vrij maken
- u niet zo goed ter been bent
- u advies nodig heeft bij aanschaf van uw hond
- uw hond gedragshulp nodig heeft


Honden zijn roedeldieren, ze bewegen zich graag onder soortgenoten. Het bevordert hun sociale vaardigheden als honden met elkaar in contact komen,daarom is het voor hun welzijn belangrijk om onder elkaar te zijn. In een roedel raakt uw hond zijn energie op een positieve manier kwijt en zal beter leren omgaan met andere honden. Daarnaast zal uw hond ook thuis een stuk rustiger worden als hij actief bezig is geweest. En om niet te vergeten blijft uw hond fit en gezond! Uw hond komt moe thuis en slaapt als een roos…..totdat u er weer bent!

HotDogs bied als enige hondenuitlaatservice in Apeldoorn de mogelijkheid mee te gaan. Heeft u dus geen vervoer maar wilt u ook wel eens met uw hond naar het bos of wilt u gewoon een gezellige middag hebben, dan bent u van harte welkom.

Groeten team Hotdogs,

Debbie en Erwin
Whatsapp 0655117922


 
Zoekwoorden: hondenuitlaatservice, hondenliefhebber, honden uitlaatservice, honden uitlaat service, opvang, hondenpension, hondenopvang, hondenuitlaatdienst,dogwalking, honden uitlaatdienst, uitlaten, wandelen, apeldoorn, hotdogs uitlaatservice, steppen met je hond