Deel deze pagina op...

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
PDF Afdrukken E-mail

Op verzoek van velen gaat HotDogs starten met het geven van privé hulp aan mensen die behoefte hebben hun hond beter te leren begrijpen. Regelmatig treffen wij hondeneigenaren die niet ontspannen van hun wandeling en hun hond kunnen genieten omdat ze thuis of in het bos tegen gedragsproblemen aanlopen.

Met onze ervaring met honden en hun gedrag willen wij dit graag over brengen zodat u en uw hond elkaar beter leren begrijpen en samen kunnen werken aan een betere relatie.

Als u bij ons aanklopt is er een wil, en is er een wil dan is er een weg en zijn we al een heel stuk verder. Ook een dikke huid komt goed van pas, het kan namelijk zijn dat er niets mis is met de hond maar dat we gaan werken aan uw houding als eigenaar van de hond. En dan natuurlijk nog een hoop geduld. Relaties veranderen niet zomaar en ook de hond heeft tijd nodig vertrouwen te winnen en zijn  eigenaar opnieuw te leren kennen. Wordt het hebben van een hond een opgave in plaats van een fijn samenzijn dan kunt u contact opnemen met HotDogs. 

Hoe gaat het in zijn werkt;

U geeft via WhatsApp of telefoon aan wat het probleem is. Vervolgens gaat u met uw hond mee lopen met de roedel. In de roedel leggen wij u uit hoe de soort genoten met elkaar communiceren. Dit helpt u uw hond beter te begrijpen en zo uw hond beter te begeleiden. Het zal u helpen om het gedragsprobleem te verhelpen.


Meelopen met de roedel €15,-

Individuele sessie €25,-


WhatsApp 0655117922

 
Zoekwoorden: hondenuitlaatservice, hondenliefhebber, honden uitlaatservice, honden uitlaat service, opvang, hondenpension, hondenopvang, hondenuitlaatdienst,dogwalking, honden uitlaatdienst, uitlaten, wandelen, apeldoorn, hotdogs uitlaatservice, steppen met je hond